image rotator

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Milaidhoo Resort

Areál Areál Areál Areál Areál Pláž Pláž Bazén Pláž Pláž Bazén Lobby a recepcia Ocean Residencia Ocean Residencia Ocean Residencia Water Villa s bazénom Water Villa s bazénom Water Villa s bazénom Beach Residencia Beach Residencia Beach Residencia Beach Villa s bazénom Beach Villa s bazénom Ba’theli lounge & restaurant Ba’theli lounge & restaurant Ba’theli lounge & restaurant The Shoreline Grill The Shoreline Grill The Shoreline Grill Reštaurácia Ocean Pool Bar Večera na pláži Romantický večer na pláži Premietanie na pláži Wellness Jóga Vodné športy Potápanie Potápanie Fitness
Destinácia: Maldivy, Atol Bá, Milaidhoo ostrov
Kód zájazdu: 1336823
Cena od: 8 259 €
Príplatky od: 399 €
Pobytové zájazdy
Potápanie

Výber termínu

04.11.2024 9 dní 8 269 € +399 € odlet: Viedeň letecká
11.11.2024 9 dní 8 259 € +399 € odlet: Viedeň letecká
18.11.2024 9 dní 8 259 € +399 € odlet: Viedeň letecká
25.11.2024 9 dní 8 259 € +399 € odlet: Viedeň letecká
02.12.2024 9 dní 8 259 € +399 € odlet: Viedeň letecká

Milaidhoo Resort

jóga TV chladnička,minibar kajak, kanoe potápačské centrum, lekcie potápania windsurfing, surf šnorchlovanie biliard masáž wellness, spa stolný tenis vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 128 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Popis:
nový luxusný rezort na Maldivách sa rozprestiera na neveľkom ostrove, ktorý je súčasťou chránenej prírodnej rezervácie UNESCO. Ostrov s rozmermi 300 a 150 metrov je lemovaný prírodným koralom s veľmi pestrým podmorským životom. Milaidhoo sa nachádza 128 km od hlavného mesta Malé. Transfer z medzinárodného letiska trvá približne 35 minút scénického letu hydroplánom.

Vybavenie:
k vybaveniu patrí recepcia, služba concierge, spoločný panoramatický bazén, tri gourmet reštaurácie a dva bary. Pre účely zdravia a krásy slúži wellness centrum so štyrmi masážnymi miestnosťami nad vodou a moderne vybavená posilňovňa. Potápanie, exkurzie a vodné športy je možne objednať v pavilóne na pláži. Pripojenie na internet je hosťom hotela k dispozícii cez Wi-Fi zdarma.

Pláž:
nádherná pláž priamo pri hoteli.

Zábava a šport:
bazén, joga, fitness centrum, šnorchlovanie, potápanie, kanoistika, windsrfing, stolný tenis, biliard, rybolov, wellness centrum, masáže, večerný program, živá hudba.

Stravovanie:
polpenzia, možnosť doobjednať all inclusive. Reštaurácie a bary v resorte: Ocean Restaurant (hlavná reštaurácia s bufetovými stolmi), Ba´theli Restaurant & Lounge (reštaurácia na lodi v lagúne, tradičné miestne chute a špeciality z morských plodov), The Shoreline Grill Chef´s Table  (gril na pláži, šéfkuchár pripraví jedlo podľa vašich požiadaviek), Shorline Grill Wine Room (vinotéka, jednohubky), Compass Pool Bar (bar pri infinity bazéne).

Vybavenie izieb:
resort pozostáva z hlavnej budovy s bazénom a skupiny 50 víl inšpirovaných tradičnou maldivskou architektúrou. Hostia si môžu vybrať z niekoľkých kategórií ubytovania ako sú vily na pláži, vily nad vodou či ultra-luxusné poschodové rezidencie. Vo vilách a rezidenciách je klimatizácia, veľká drevená terasa s otvoreným obývacím priestorom, panoramatický bazén, priestrannú kúpeľňu s dvomi umývadlami, TV, minibar, trezor, župany a papuče, set na prípravu čaju a kávy a luxusná kozmetika Aqua di Parma.

Poznámka:
Rodiny s deťmi mladšími ako 9 rokov nie je v hoteli možné ubytovať.