image rotator

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Mexiko, Belize, Guatemala

Vítajte na zájazde Mexiko, Belize, Guatemala, ktoré je dokonalým spojením relaxu a poznaním mayskej Práve podľa Tikalu natočil Mel Gibson neslávne známy film Apocalypto. Chrámy krásne z každého uhla. /uploads/galleries/7517/guatemala.jpg Dáte prednosť moru alebo jednému zo 4 bazénov? Oddychujte! Relaxujte! Užívajte si život! All inclusi Kto sa kúpal v Karibiku, už sa nechce kúpať nikde inde. Mexiko je čarovné, farebné a voňavé. Na úvodný oddych Vám odporúčame upgradnúť si štandard ubytovania na luxusný hotel Paradisus, v ktoro Luxusný hotel Paradisus sa nachádza priamo na najznámejšej mexickej pláži, rovno oproti centru Aquaw Stravovanie v hoteli Paradisus je na vysokej úrovni. Foto: Paradisus Cancun Paradisus je od roku 2006 oceňovaný prestížnou cenou Four Diamonds. Oddych pre náročného klienta. 
f Len vy, tyrkysové more a šnorchel. Hotel Royal Solaris je v základnej cene tohto krásneho zájazdu a nachádza sa taktiež v hotelovej zón Pláž pred hotelom Royal Solaris. Čarovný Karibik na dotyk. Dobrý výber, all inclusive funguje a dobr Hotel Royal Solaris je trochu „vybývaný“ a človek zvyknutý na novučičké hotely tu bude sklamaný. Cen Západ slnka v Cancúne. Našli sme ďalší raj na zemi? 
foto: Ľubor Kučera - BUBO Zaslúžený oddych na čarovnom pobreží. Pozor na vlny, ktoré môžu byť niekedy vysoké. Exkluzívny hotel Mayakoba Rosewood Resort na Mayskej riviére je výborná voľba pre veľmi náročného kl Je to jeden z najväčších a najdlhšie pôsobiacich rezortov na Mayskej riviére. Spoľahlivá značka. Jeh Luxusné reštaurácie v rezorte Rosewood Mayakoba BUBO prémium hotel potešia každého správneho gurmána Súčasťou hotela Rosewood je dokonca aj takáto škola varenia. foto: Rosewood Mayakoba Tyrkysové more pre nás či Vaše ratolesti bude dokonalým oddychom. Lagúna Nichupte a Karibské more. Užívajte si život a voľný program. Deň pred začiatkom poznávacej ča Ešte počas úvodného oddychu na pláži je možnosť fakultatívneho výletu k Chichen Itzá. Objednávka mož Legendárna a tajomná Kukulkánová pyramída je stredobodom pozornosti rozsiahleho archeologického nále Po vyzdvihnutí z hotelov sa poberieme s BUBO sprievodcom na juh a naša prvá zastávka, ešte pred vstu Belize je jedna z najmenších krajín regiónu Strednej Ameriky, duchovne karibská a historicky mayská. Krajina bola pomenovaná ako Britský Honduras. V roku 1973 sa názov zmenil na Belize a v roku 1981 vy Kto ma rád bizár krajiny, Belize bude pre neho. Totálne neturistická destinácia, kde vraj nič nie je V Belize uvidíme úplne iné tváre, ktoré majú aj európske, aj jamajské črty. Mennoniti, potomkovia Ma V prípade pekného počasia sa fakultatívne vyberieme na ostrov Caye Caulker. Karibský raj. foto: Alen Táto krajina má svoj vlastný život. Jej uvoľnených ľudí len tak niečo nerozhodí. Žijú si svojím poko V Belize city je dokonca zaujímavá ZOO, v ktorej môžete vidieť zvieratá divokej prírody Belize vráta Tento zájazd je dokonale vhodný aj pre Vaše ratolesti. Farby, vône, zvuky sú neopísateľne 100x lepši Farebné Belize city má okolo 70 000 obyvateľov, čo v porovnaní so slovenskými mestami môžeme hovoriť Prvý kontakt s mayskou kultúrou bude nezabudnuteľným. Po ceste do Guatemaly zastavujeme pri rieke Mo Stačí sa obzrieť a z vrchu pyramídy vidieť obe krajiny Belize aj Guatemala.  Terén je pomerne hornat Aj tu je jedna stavba dominantná, El Castillo. Toto mesto žilo asi o jedno cele storočie dlhšie než Aj tváre domácich patria ku krásnym zážitkom z tejto cesty. Mesto Tikal bolo založené a obývané už od 2000 rokov p.n.l. a zachovalo sa tu niekoľko tisíc stavieb Toto mesto je tak veľké, že po vstupe do areálu idete ešte 20 minút autobusom. Keď Tikal dosiahol sv Pri prechádzke v areáli máte pocit, že ste sa ocitli v pralese a vo filme Indiana Jones. Krátke mays Krajiny Strednej Ameriky, ktoré na tejto ceste navštevujeme, sú fotogenické, voňavé a exotické. Každ
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333581
Cena od: 3 680 €
Príplatky od: 584 €
Doprava: letecká
Termín: 11.10.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372518

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Kombinované pobyty
Cancún Typ ubytovania:
Mexiko, Quintana Roo, Cancún
Belize City
Belize, Belize
Belmopan
Belize, Cayo, Belmopan
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.