image rotator

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Okavango a Viktóriine vodopády

/uploads/Krajiny_sveta/Botswana/SR002286a.jpg Kapské mesto - Green Point Stadium a stolová hora v pozadí Kapské mesto - Najkrajšie mesto na svete Keďže sem chodí minimum turistov, zvieratá sa tu správajú trošku inak ako v navštevovanejších parkoc Mys dobrej nádeje a Diazova pláž, kde sa vylodili námorníci pri objavovaní novej cesty do Indie Na 3 noci budeme tento kemp volať domovom. Aj tí, čo nikdy nestanovali si budú zaručene pochvaľovať Zrelaxujte uprostred africkej divočiny. Tu dokážete dokonale vypnúť Vitajte v najkrajšom meste na svete.
foto: Jakub KOPČA – BUBO Waterfront je miesto, kde to žije. Množstvo reštaurácií, obchodov a pouličných umelcov sem láka množ Hotely, reštaurácie, butiky a bary, ale aj lode a aróma rybiny.
foto: Martin ŠIMKO – BUBO Naša obľúbená BUBO reštaurácia.
foto: Jakub KOPČA – BUBO Waterfront ale láka aj obyvateľov oceánu. Uškatce tu majú vyhradené svoje miesto na odpočinok a čast Onomo hotel na Greenmarket square bol prvýkrát postavený v roku 1696. Počas 300 ročnej histórie preš Kapské mesto - Indo-malajská štvrť Bo Kaap Kapské mesto - pohľad na stolovú horu zo severných pláží Mys dobrej nádeje - Pláže okolo Mysu dobrej nádeje lákajú na kúpanie Mys dobrej nádeje.
foto: Petra BRCKOVÁ – BUBO Postavte sa na vysnívaný bod viacerých cestovateľov Simons Town - kolónia tučniakov v národnom parku Boulders Simons Town - táto pláž je vyhradená pre tučniaky, ktoré sa tu úspešne množia Groot Constantia je najstaršia vinica založená v južnej Afrike, KWV zasa tou najväčšou. Ochutnajte i Prestupné mesto Johannesburg - centrum mesta vyzerá ako ktorákoľvek iná metropola sveta Victoria Falls - jedny z najkrajších vodopádov sveta Victoria Falls z vrtuľníka - takto ich Dr.Livingston nevidel Victoria Falls - Dym ktorý hrmí zo Zambijskej strany Prechádzka s levmi. Trúfate si?
foto: Petra BRCKOVÁ – BUBO Victoria Falls - Náš bazén na zambijskej strane vodopádov, odvážite sa? Rafting na rieke Zambezi vyzerá horšie ako v skutočnosti je Zambezi - Dokázali sme to! Národný park Chobe je domovom obrovského množstva byvolov. Je takmer nemožné ich nevidieť Chobe národný park - ukážu sa nám aj šelmy? Chobe patrí medzi desať najlepších parkov sveta a je jednoducho úžasné. foto: Robert TARABA – BUBO Najpočetnejším zvieraťom v Chobe je slon. Zo 130.000 slonov žijúcich v Botswane, 65-80 tisíc ich žij Najkrajší pohľad na pijúce zvieratá je z vody. Preto aj my v BUBO pre vás chceme vždy zabezpečiť ten Dotkli ste sa v Thajsku alebo na Srí Lanke slona indického? V Zimbabwe sa môžete Vzácnejšie zvieratá nie je tak jednoduché nájsť. Ak máte ale šťastie, naskytnú sa vám jedinečné pohľ Jedna z najohrozenejších šeliem na svete - pes hyenovitý. Aj napriek tomu, že najväčšia populácie ži Victoria Falls - dostanete sa k nim skutočne blízko Unikátna prechádzka s levmi? Žiaden problém V Okavangu budete spať ako na obláčiku Klasické safari tu bude neobyčajné. Iné tu pravdepodobne ani nestretneme. Luxus spočíva aj v tejto e Deltu budeme okrem auta preskúmavať aj z lode Deltu si treba vychutnať aj zo vzduchu počas hodinového vyhliadkového letu. Málokde na svete môžete Alebo z tradičného člnu, mokoro. Tieto člny sú vyrobené z jedného kusa dreva K luxusnému zážitku určite patrí aj gastronómia. V týchto lodgiach pracujú špičkoví odborníci v tomt Takéto raňajky doma mať nebudete. Kde môžete pri raňajkách pozorovať africkú faunu z terasy? Na poobedný relax si každý nájde svoje miestečko Vychutnajte si pokoj a nenechajte sa ničím a nikým rušiť Romantika nepochybne patrí už vyše storočia k safari. Nechajte sa aj Vy uniesť touto vlnou Luxus, aký doma len tak nenájdete Počkajte si kým vyjdú hviezdy. Hľadajte Južný kríž a Magellanove mraky Posedenie večer pri ohni neodmysliteľne patrí k safari Odlet domov z medzinárodného letiska v Johannesburgu
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333086
Cena od: 9 360 €
Príplatky od: 903 €
Doprava: letecká
Termín: 10.01.2025 12/11 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83546806

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Safari
Kapské mesto Typ ubytovania:
Juhoafrická republika, Západné Kapsko, Kapské mesto Strava:
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.