image rotator

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Levanduľové dni

Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival, poznávací zájazd Levanduľový festival- pohľad na kašiel
Destinácia: Maďarsko, Vesprémska župa (Balaton Sever), Tihany
Kód zájazdu: 1328652
Cena od: 47 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Jednodňové zájazdy
Gastro

Výber termínu

15.06.2024 1 deň First Minute 47 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
Keďže levandule nikdy nie je dosť, poďte s nami do maďarského Provensálska, ktoré je plné fialového pokladu. Čaká nás omamná vôňa levandule a rôznych výrobkov, ktorým sa ani nedá odolať. Zažite levanduľový dom, nechajte sa vtiahnuť do zberu a ochutnajte výnimočné levanduľové sladkosti, čo vás dozaista omámia svojím fialkovým šarmom.

1. deň:
Odchod z Bratislavy v ranných hodinách. Príchod do Tihanyu, nádherného mestečka na brehu Balatonu. Prehliadka benediktínskeho kláštora, po ktorej budeme mať možnosť zakúpiť si čaje, pivá a iné produkty vyrábané priamo mníchmi. Poprechádzame sa v meste,  ktoré vonia levanduľou. Počas individuálneho voľna budeme mať možnosť navštíviť levanduľový dom, kde sa interaktívnou formou dozvieme o miestnom vulkáne, o tom, ako vznikol tihanyský polostrov a samozrejme aj o miestnej flóre a faune. Hlavným bodom programu budú levanduľové polia, kde si za malý poplatok môžeme nazbierať voňavé kvety a prevoňať naše domovy. Odchod podvečer, návrat na Slovensko vo večerných hodinách.

Doprava:
Autokar.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Tihany