image rotator

Krajiny

Zobraziť všetky »

Kurzový lístok

Bulharská leva  EUR 1,96 BGN
Koruna česká  EUR 25,16 CZK
Chorvátska kuna  EUR 7,54 HRK
Turecká lira  EUR 34,80 TRY
Americký dolar  EUR 1,07 USD

Zobraziť všetky »

Nice s návštevou Monaka

Prince palace and staré mesto Monaka Prístav v Monaku Kasíno v Monte Carlu Pláž v Nice Fontána v Nice Pohľad na mesto Nice Jachty v prístave Monaka Ležadlá so slnečníkmi na pláži
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1327900
Cena od: 884,76 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Eurovíkendy

Výber termínu

17.10.2024 4 dni First Minute 884,76 € +0 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Úvod:
4-dňový letecký zájazd.
Jedno z najkrajších miest Francúzskej riviéry so slávnou 5 km dlhou promenádou, vyniká svojím šarmom, stredomorskou atmosférou, históriou, vynikajúcimi reštauráciami, kde vonia skvelé jedlo a vznáša sa vôňa vína. Spoznajte umenie cez Chagallovo múzeum a ospevované monacké Monte Carlo, ktoré vás nenechá na pochybách o svojom luxuse a jeho typickej dokonalosti. 

1. deň:
Priletíme do nádherného mesta Nice, „Kráľovnej riviéry“. Jedno z najkrajších miest francúzskej riviéry si nesie pomenovanie podľa gréckej bohyne Niké. Prejdeme sa Starým mestom, uvidíme jedno z najznámejších námestí Massena sfontánou, na trhu ochutnáme gurmánske špeciality. Presunieme sa na Promenade des Anglais. Nevynecháme slávny hotel Negresco a Operu. V meste nájdeme množstvo zákutí, ktoré prajú prechádzkam a umelecké pamiatky budú striedať subtropické záhrady. Vystúpime na Colline du Chateau (90 m.n.m.), odkiaľ sa nám naskytne panoramatický výhľad na Nice, celú promenádu s plážou a hlavný prístav Port Olympia.

2. deň:
Doobeda sa miestnou dopravou presunieme do malebnej, priam až rozprávkovej dedinky v orlom hniezde Eze. Vďaka svojej polohe a nadmorskej výške (429 m.n.m.) ponúka nádherné výhľady do okolia. Na mieste stredovekej pevnosti sa tu rozprestiera Jardin Exotique ďEze exotická záhrada plná nevšednej flóry sjaskyňami a vodopádom. Navštívime aj manufaktúru na výrobu slávnych francúzskych parfumov Fragonard.

3. deň:
Vyberieme sa na celodenný výlet do mesta presláveného Grace Kelly, do Monaka. Mestský štát je známy históriou a noblesou ale aj závodmi Formuly 1. Spoznáme Monte Carlo, miesta, kde sa natáčali filmy o Jamesovi Bondovi. Najbohatšia časť Monackého kniežatstva očarí známym hotelom Paris, Kasínom a luxusnými butikmi. Navštívime jedinečné oceanografické múzeum a Monackú katedrálu v ktorej je pochová Grace Kelly a Rainier III. ako aj ďalšie kniežatá z rodu Grimaldiovcov. Fakultatívne je možné navštíviť kniežací palác.

4. deň:
Vychutnáme si individuálne voľno. Fakultatívne je možnosť plavby loďou do zálivu Villerfranche-sur-Mer, kde uvidíme vily slávnych osobností ako Bono z U2, Elton John… Taktiež je možné využiť čas na posledné nákupy alebo pobyt pri mori. Presun na letisko a odlet do Viedne.

Ubytovanie:
3x v hoteli Monsigny 3*.

Stravovanie:
3x raňajky.

Doprava:
Letecky.

Poznámka:
Zmena programu, odletových časov a miest odletu vyhradená.

Celková cena zahŕňa:
Leteckú dopravu vrátane letiskových a servisných poplatkov. Transfer BA - letisko - BA. Transfer letisko – hotel – letisko. Výlet vlakom do Monaka. 3x ubytovanie v hoteli Monsigny 3* s raňajkami. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za jednolôžkovú izbu. Prepravu počas pobytu v Nice okrem uvedenej. Vstupy. Pobytovú taxu. Cestovné poistenie.