image rotator

Kurzový lístok

Vilky A Hotel Zeleni Gaj

hotel hotel hotel hotel vilky vilky vilky vilky
Destinácia: Slovinsko, Mura, Banovci
Kód zájazdu: 1056191
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Wellness
Naturizmus

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Vilky A Hotel Zeleni Gaj

bazén termálny TV domáce zviera bicykle kozmetický salón jacuzzi, vírivka konferenčná miestnosť masáž volejbal turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa stolný tenis tenis bazén vyhrievaný bazén vnútorný parkovisko tobogan, šmýkačka detský bazén internet, WiFi bazén
Vzdialenosť od centra: 200 m

Moderný hotelový areál s hlavnou budovou a vilovou časťou v príjemnom prírodnom prostredí v kúpeľnom mestečku Banovci.

VYBAVENIE:
reštaurácia, kaviareň s terasou, konferenčná sála, parkovisko.

UBYTOVANIE: 

Vilky:
2-lôžkové a 3-lôžkové izby v jednoposchodových vilkách, kúpeľňa so sprchou a WC, káblová TV, telefón, Wi-Fi, balkón alebo terasa.

Hotel:
menší hotel s 24 izbami, 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, kúpeľňa so sprchou a WC, fén, klimatizácia, káblová TV, telefón, Wi-Fi, župan, balkón s pohľadom na bazén alebo do krajiny.  


STRAVOVANIE:
polpenzia formou bohatých švédskych stolov, možnosť dokúpenia obedov
Podáva sa domáca strava, pečie sa domáci chlieb a palacinky.
ŠPORT A ZÁBAVA:
bazénový komplex s 2 000 m2 vodnej plochy - plavecký bazén, 3 vonkajšie bazény s termálnou vodou a detský bazén, jeden krytý bazén s termálnou vodou 34-36 st., bazén s toboganom, bazény sú vybavené tryskami, vodopádmi, vírivkami, kneippova kúpeľ, terapeutické procedúry, masáže, kozmetické služby, saunový svet v miestnom tradičnom štýle, tenisové kurty, prenájom bicyklov, stolný tenis, volejbal. Klienti ubytovaní v hoteli a vilkách môžu využívať časť kúpeľného areálu, ktorá patrí k naturistickému kempu Sončni gaj, a je vyhradená pre naturistov. Je tu bazén, vírivka, kneippova kúpeľ a bufet.

 

Stredisko je obľúbené najmä pre svoj rodinný prístup ku klientom a množstvo animačných programov najmä v lete. Vy si môžete požičať knihu s knižnice a vaše deti sa zatiaľ zabavia s maskotmi strediska.

Môžete si vybrať z najrôznejších športových aktivít, od vodného aerobiku, Nordic walkingu a behu s trénerom. Organizovane môžete objaviť malebnú miestnu krajinu a gastronómiu alebo sa pripojiť na spoločenské aktivity. Pre relaxáciu vyskúšajte zvuk gongov alebo romantické nočné plávanie.